perhatian!!! Khas buat ibu yang kurang susu badan baca sampai habis

terbongkar rahsia bagaimana 10724++ ibu berjaya menambahkan  susu badan  seawal 

3 hari jerr!!😱😱😱

DAH BOLEH NAMPAK KESAN YANG SANGAT KETARA.

Dengan FORMULA yang terbaru dan advance, ibu-ibu takkan ada masalah kurang susu badan dan tenaga lagi. dah bersedia nak tambah susu badan demi kebaikan anak-anak? tonton video dibawah ni sekarang

takkan nak bagi anak-anak minum susu formula di awal usia kelahiran

Dah beribu duit habis makan supplement? try rawatan itu ini, tapi tak selesai jugak masalah ibu-ibu? Lepas ni tak payah pening Bmom kan ada! kunah-kunyah je dah bertambah susu badan!

100% Selamat Lulus KKM dan ujian makmal

kelebihan Bmom Milk Booster

  • menstabilkan hormon dan meningkatkan pengeluaran susu ibu
  • membantu meningkatkan penghasilan susu ibu
  • memberi tenaga kepada ibu
  • meningkatkan metabolisma badan
  • meningkatkan stamina badan

100% bahan-bahan semula jadi

lihat feedback dari pelanggan kami

hari ini anda sangat-sangat bertuah bila anda order sekarang!!

jika anda order sekarang kami akan bagi VIP free gift misteri bernilai rM100 secara PERCUMA

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat bonus ini HANYA jika anda Order Sekarang!

ini peluang terakhir anda jangan tunggu lagi jom dapatkan sekarang sebelum terlambat

Minutes
Seconds

Anda Takut Tak Dapat Barang Bila Buat Tempahan??

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninja Van ketika barang sampai.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Caj tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan.

Jom dapatkan dengan harga diskaun dan vip freegift ini, sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.

ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM180 dan tiada bonus akan diberikan.

FAQ

soalan-soalan lazim

cara pengambilan Bmom Milkbooster ni sangat mudah 1 kali (1 atau 2 tablet) sehari sebelum sarapan sahaja.

Bmom Milkbooster ni tiada sebarang pantang larang atau kesan sampingan

Bmom Milkbooster ni ada kelulusan KKM

ya Bmom ni 100%ada jaminan pulangan wang sekiranya tak berkesan syaratnya untuk setiap pembelian 2 botol dan keatas sahaja

Bmom Milkbooster ni berperisa susu yang mengandungi pelbagai khasiat yang baik untuk ibu mengandung disamping menyihatkan tubuh badan para ibu 

Selesaikan Masalah Anda sekarang dengan bantuan Bmom sekarang!!

Hubungi kami

Sebarang Pertanyaan Atau Bantuan Boleh Hubungi Kami Di Talian Di Bawah

Email:

website.bmommilkbooster@gmail.com

Phone:

+60164624349

© Copyright 2020 gloryglow.com - All Rights Reserved